Talenthold

Info

Laksens Talenthold

    

Talentholdet er for let øvede svømmere fra årgang 2016 og 2017. Talentholdet er for børn, der ikke kan få nok af at svømme. Er man glad for at svømme og tryg ved at møde nye udfordringer, så kan Talentholdet være et muligt holdt for dit barn. På Talentholdet svømmer man to gange om ugen &ndash  Mandag og onsdag.

  

På Talentholdet bruges der tid på at have det sjovt med:

-  At lære basale flydefærdigheder
-  Balanceøvelser i vandet
-  At basale færdigheder inden for alle fire stilarter crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly
-  At lære at lave hovedspring
-  At lære at lave vendinger

  

Talentholdet fungerer desuden som et trinbræt til vores konkurrencehold i Laksen/A6. Svømmere der går på holdet, og som måske drømmer om at svømme konkurrencesvømning, har altså mulighed for at komme i betragtning til et konkurrencehold. I løbet at sæsonen kommer der en træner fra A6 og kigger på talenterne, der ligge på Talentholdet, og hvis man er dygtig nok får man tilbudt at prøve at svømme med på et konkurrencehold i A6. 

Tilmelding kun efter aftale med træner

 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

181
Mandag Tid: 17:30 - 18:30
Sted: 1. Ølstykke Svømmehal, 25 m bassin
Onsdag Tid: 17:40 - 18:25
Sted: 1. Ølstykke Svømmehal, 25 m bassin
Instruktør: Navn Kommer /

Talentholdet er for let øvede svømmere fra årgang 2016-2017 (i alderen ca. 5-8 år). Talentholdet er for børn, der ikke kan få nok af at svømme. Er man glad for at svømme og tryg ved at møde nye udfordringer, så kan Talentholdet være et muligt holdt for dit barn. På Talentholdet svømmer man to gange om ugen – Mandag og onsdag. På Talentholdet bruges der tid på at have det sjovt med: • At lære basale flydefærdigheder • Balanceøvelser i vandet • At basale færdigheder inden for alle fire stilarter crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterfly • At lære at lave hovedspring • At lære at lave vendinger Talentholdet fungerer desuden som et trinbræt til vores konkurrencehold i Laksen/A6. Svømmere der er går på holdet, og som måske drømmer om at svømme konkurrencesvømning, har altså mulighed for at komme i betragtning til et konkurrencehold. I løbet at sæsonen kommer der en træner fra A6 og kigger på talenterne, der ligge på Talentholdet, og hvis man er dygtig nok får man tilbudt at prøve at svømme med på et konkurrencehold i A6. - Mandag dryland 17.00-17.30 - Onsdag dryland 17.10-17.40 \\ Læs venligst generel information her: http://www.svoem-laksen.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=26

Periode: 02.09.2024 - 28.05.2025
Tilmeldte: 0/15
Pris: 1300 kr.
Tilmeld